Spring naar de inhoud
Accueil » Presentatie

Presentatie

Multijobs is een mooi voorbeeld van het soort permanente uitvinding[1] waar de sector bekend om staat. 

Sinds 2004 biedt de sociale onderneming lokale diensten aan tegen een aangepaste kostprijs en garandeert ze kwalitatieve diensten. Multijobs is ook vrijwillig betrokken bij een programma van (re)integratie door tewerkstelling. Het is een waar genoegen om werknemers te zien transformeren, evolueren, opbloeien in hun werk en vaardigheden te zien verwerven. De rijkdom aan menselijke ontmoetingen tussen werknemers onderling en tussen hen en onze klanten maakt deel uit van ons dagelijks leven.

Het is in de manier waarop we deze doelstellingen bereiken en de waarden die ons leiden dat Multijobs zich onderscheidt.

Bijvoorbeeld door voorrang te geven aan het respect en het welzijn van haar werknemers en huurders in de sociale huisvesting. Of ervoor zorgen dat de openbare financiële middelen worden gebruikt ten voordele van degenen die ze nodig hebben, dat deze investering hefboomeffecten heeft, met name in termen van welzijn, buurtontwikkeling en het creëren van sociale banden.

Bedankt aan alle betrokkenen die Multijobs in staat stellen haar sociale doelstelling te bereiken: socio-professionele integratie, de strijd tegen sociale uitsluiting en de verbetering van de leefomgeving van de huurders van sociale woningen.


[1] Expression extraite du Musée virtuel du logement social – https://musee-hlm.fr/discover/focus/58#/home